Allting började egentligen med mitt eget sto, Nairobi 20 år. En dam som alltid varit lite stressad och spänd. Svår att jobba med men som efter sina första behandlingar nu förvandlades till en mjuk och samarbetsvillig madame.
Nu har jag börjat hoppkurser m m med henne!!

Pella Sofia Persson och valacken Mercy 7 år: ”Det var fantastiskt att se hur väl de svarade på Multivibtäcket och behandlingarna, speciellt Mercy som man har märkt tydlig på att han har spänningar i kroppen. Och så lugn han var efter behandlingen”

Magnus Andersen och valacken Jayjay 18 år: ”Fick positiva resultat redan efter ett par behandlingar på våra hästar. Jay Jay:s hälta och låsningar i bogarna har blivit definitivt mycket bättre. Vi kommer absolut att fortsätta med Multivibtäcket för våra hästars välbefinnande”

Andreas Månsson och stoet Yatzy född 1998: ”Jag och Yatzy var med om en olycka på tornerspelsbanan år 2010. Yatzy blev spetsad bl a i bogen innanför höger framben. Yatzy har fortfarande en del men av detta plus att hon pga sin ålder är lite stel i sina leder. Christina och Ingemar på Salto Hästprodukter AB har gett Yatzy totalt 3 behandlingar men redan efter första behandlingen så märkte jag skillnad. Skadan kändes bättre och lederna mjukare. En helt underbar grej det där täcket!”

Madde Entin och hennes valack Lusse: ” Helt galet!
I går hade Lusse fortfarande en relativt stor svullnad på v bak. Hård.
I går kväll hade vi ut Salto Hästprodukter för andra gången och idag är svullnaden markant mindre!!!
Två behandlingar med täcket! Tack Christina”

Carina Nyman med valacken Funi: ”Det verkar som någon tyckte det här var väldigt behagligt! Vibro akustisk massage, massage med ljudvågor.

Funi stod alldeles stilla så länge behandlingen var igång men visade tydligt när det tog slut genom att flytta sig.

Dagen efter hade jag en ovanligt pigg häst trots att träningen för dagen var i paddocken. Att rida ut och busa är ju egentligen mycket roligare tycker Funi.
Tack Ingemar Holmén på Salto Hästprodukter för behandlingen!”