Historien bakom Salto hästprodukter AB

Det hela började när vår familj åkte till Irland på en ridsemester. Vi skulle träna hoppning och då använde sig tränaren av en typ av hinder som vi aldrig stött på tidigare. De var lätta att handskas med, flytta och bygga om. Under en lektion så flyttade tränaren lätt om hindren till flera, nya övningar åt oss. Dessa vill vi ha hemma också!!

Jag började leta men hittade dom inte så jag tog kontakt med tillverkaren, Classic Showjumps i Storbritannien, och fick bli återförsäljare för dem i Sverige. Så bra produkter måste det vara fler som vill ha!

Då var det dags att bli företagare med allt vad det innebar och namnet det är viktigt, antagligen viktigast av allt. Vi gick runt och funderade, till slut så kom vi på att det kanske finns något bra ord för t ex hopp på latin. Vi jublade när vi hittade Salto – hopp och skutt, för i hagen därute går vår alldeles egen Salto och betar!!

Christina & Ingemar
Salto Hästprodukter AB

Hejsan!
Välkommen in till vår webshop. Kan vara bra för dig att veta att vi har semesterstängt under novembermånad. Vi kan tyvärr inte expediera några orders under denna tid men om du beställer senast 23/10 så kan vi skicka i v 43, förutsatt att produkten finns i vårt lager.

Ha det så bra,
Christina & Ingemar 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.