Om Majstin 

 Hej! Jag heter Majstin Wik och jag initierade och designade Horsevib-täcket. Man har berättat för mig, att redan som ettåring brann jag för hästar. Jag brukade gråta, skrika om jag inte fick följa med min pappa för att göra i ordning hästar eller när han skulle köra dem i arbete och rida. Mitt stora intresse för hästar och hundar har jag haft sen dess och än idag så rider jag, nu på min vän Speedy. 

 Jag var tidigare forskningsingenjör, men på grund av en allergi och min passion för psykoterapi så ledde det mig till att bli psykosyntesterapeut. År 2006 letade jag, som terapeut, efter sätt att hjälpa mina klienter att slappna av och låta tankarna vila. Jag kom då i kontakt med Olav Skille när jag deltog i en kurs. Där presenterade Olav Vibroacoustic Therapy som en generisk helhetsutrustning med låg ljudfrekvens som hjälper, balanserar mentala, fysiska och emotionella system. En terapi som det dessutom har gjorts kliniska studier på. 

Jag blev omedelbart intresserad, köpte en madrass och började behandla mina klienter. Efter några månader hade ryktet spridit sig och många människor kom för att få hjälp med sina smärtor, sömnproblem och många andra problem. Efter några år med mycket bra resultat med människor börjar jag tänka på att behandla djur, särskilt hästar. Jag har varit aktiv både med hästar och hundar i nästan hela mitt liv och det föll sig naturligt att mina tankar gick åt det hållet. Jag ringde Olav Skille och frågade honom om Multivib behandlade djur men de hade inte tänkt i de banorna. Det var början på ett samarbete och en resa för att ta reda på hur hästar och hundar reagerade när de fick denna terapi. En pilotstudie startade! 

 

 Orsaker vi behandlade med väldigt bra resultat: 

* Efter olyckor eller operation med mycket svullnad. Med vibroakustisk behandling var återhämtningen mycket snabbare och många hästar kom tillbaka till normalt arbete som de varit innan skadan. 

* Äldre hästar som var stela i muskler och leder. 

* Ryggproblem och stelhet. 

* Förebyggande underhåll för att hålla senor, leder och rygg i gott skick, särskilt unga hästar som fortfarande växer när de är under utbildning. 

* Behandling för att lugna stressade hästar. 

* Problem med matsmältningssystemet (kolik) minskar smärtan i väntan på veterinär. 

* Vid boxvila, där behandlingen är lugnande och fungerar som ett kort skrittpass. 

* Regelbunden behandling ger mindre sjukanmälningar från hästarna, enligt en ridskola i Norge, som använt täcket i fem år. 

Med Horsevib vibroakustisk terapi, har vi en ny Feel Good-metod för att behandla din häst. En djupgående men ändå mjuk och skonsam massageterapi! 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.