multivibbild-copy

multivib

Vibroakustisk terapi för människor

Lågfrekvent ljudmassage via madrass, dyna eller kudde.

Lämpliga frekvenser lindrar stress, smärta, astma, KOL, cystisk fibros, stroke, cirkulations- och blodtrycksrubbningar m.m. Kan fungera som ett stimulerande joggingpass för rörelsebegränsade personer.  Vi har arbetat med den här formen av vibroakustisk massage sedan 2006 och har mycket goda resultat. .

Ljudvågorna överförs till kroppen via en förstärkare som är ansluten till ett antal högtalare utan membran i en madrass.

Den norske uppfinnaren Olav Skille har sedan slutet av 1960-talet utvecklat den vibroakustiska terapin, Multivib, från en kombination av musikvibrationer och pulserande låga frekvenser av sinustoner (rena toner utan övertoner) till att nu endast innehålla de senare. De låga frekvenserna är mer verksamma än de höga.

Det finns många undersökningar beskrivna i litteraturen om positiva effekter av VAT.

Se film på YouTube

Kontakta oss för mer information

Hejsan!
Välkommen in till vår webshop. Kan vara bra för dig att veta att vi har semesterstängt under novembermånad. Vi kan tyvärr inte expediera några orders under denna tid men om du beställer senast 23/10 så kan vi skicka i v 43, förutsatt att produkten finns i vårt lager.

Ha det så bra,
Christina & Ingemar 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.